Waarom Little Sailor?

 

Wij zijn met Little Sailor gestart omdat ouders die een pasgeboren baby verliezen meer aandacht verdienen. Meer aandacht voor het kindje, voor de zwangerschap en voor de ouders zelf. Maar ook meer aandacht voor het maken van mooie herinneringen, voor het koesteren en vasthouden van hun dierbare kindje. Aandacht voor persoonlijke wensen en voor de wensen van evt. broertjes en zusjes. 

De term 'little sailor' staat symbool voor het pasgeboren kindje dat fysiek maar zo kort hier mocht zijn. Voor de kwetsbaarheid van het prille leven, maar ook voor de ongekende veerkracht. Want de reis gaat door, dapper op weg naar een nieuwe bestemming.  

'Watching the stars tonight. Little Sailor, let's sail tonight.' Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op. Geen vraag is te gek en samen kunnen we tot de beste oplossing komen. Ook persoonlijke aanpassingen zijn bespreekbaar. Afscheid nemen kan maar een keer en dan moet het volledig naar wens zijn. 


>>Little Sailor is onderdeel van Little Hero<<

Contactgegevens Little Sailor

LITTLE HERO

CRUQUIUSWEG 180

2103 LW HEEMSTEDE

>> BEZOEK ALLEEN MOGELIJK OP AFSPRAAK!

E-MAILADRES: INFO@LITTLESAILOR.NL 

WEBSITE: WWW.LITTLESAILOR.NL

KVK-NUMMER: 60278943

BTW NR: NL177375486B01

REK.NR: NL45INBG0006461932 tav LITTLE HERO
 

Meest gestelde vragen

Hieronder de meest voorkomende vragen aan Little Sailor. Mocht je andere/persoonlijke of zakelijke vragen hebben, neem dan gerust contact op. 

KAN IK ALS PARTICULIER EEN AFSCHEIDSMANDJE KOPEN? Jazeker, u kunt dit zelf doen, ook al heeft u een uitvaartondernemer, u bent absoluut niet verplicht producten te kopen bij de uitvaartondernemer. U kunt ook uw uitvaartverzorger vragen het betreffende product bij ons te bestellen.

WAT KOST HET VERZENDEN VAN EEN ARTIKEL VOOR EEN UITVAART? Wij verzenden al onze pakketten aangetekend, omdat uw pakket veilig en snel bezorgd moet gaan worden. Bedrag voor verzenden: 7,95 binnen Nederland, België pakket verzenden: 11,95. 

HOE SNEL KAN IK EEN ARTIKEL THUIS OF BIJ EEN BEGRAFENISONDERNEMER BEZORGD HEBBEN?
Wij nemen altijd contact met u op wat betreft uw bestelling. Indien op voorraad ontvangt u uw bestelling binnen 1-2 werkdagen met Post.nl. Besteld u aub. op tijd, soms doet Post.nl er een dag langer over om uw pakket te bezorgen. Wij hebben geen showroom, dus afhalen kan alleen na afspraak en indien mogelijk! S

HOE WEET IK WELKE MAAT KISTJE OF MANDJE IK MOET BESTELLEN? Zie maten. Let op aub. maten zijn buitenmaten, binnenmaten zijn altijd kleiner. Ons advies: kies bij twijfel altijd een maat groter. 

WAT ZIJN FOETUS MANDJES? Voor doodgeboren kindjes onder de 24 weken zijn geen echte regels en wetten. Je mag zelf weten of je je kindje aangeeft bij de burgerlijke stand en het een naam geef. Je mag ook zelf weten of je het kindje wilt laten cremeren of begraven. Je kunt het kindje in het ziekenhuis achterlaten, waar het samen met andere kindjes wordt gecremeerd. Of je kunt het kindje mee naar huis nemen en zelf begraven of cremeren. Dit mag soms in de eigen tuin, maar overleg dit altijd even met de gemeente waarin jullie wonen. 

MOET MIJN KINDJE METEEN IN HET MANDJE GELEGD WORDEN?
In principe hoeft dit niet, u kunt het ook nog in het eigen bedje neerleggen. Dit hangt echter ook samen met bepaalde omstandigheden, zoals temperatuur, weersomstandigheden, conditie kindje, wel of niet koeling enz. Uw uitvaartverzorger kan u daar alles over uitleggen.

KAN MIJN UITVAARTONDERNEMER ARTIKELEN BIJ U BESTELLEN?
Elke uitvaartondernemer kan bij ons bestellen, ook kunnen wij de bestelling rechtstreeks naar de uitvaartondernemer zenden.

KAN IK PRODUCTEN RETOURNEREN?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden in de originele verpakking te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Sommige producten zijn uitgesloten van het retourrecht ivm. hygiene. Onze uitvaartmandjes hebben een matrasje, dat veel vocht van het kindje kan opnemen, om deze reden kan het mandje niet retour gezonden worden. Ook producten die speciaal op bestelling worden gemaak zijn uitgesloten van retourrecht.


Betalingsmogelijkheden Little Sailor

Little Sailor biedt de mogelijkheid om te betalen via:

  1. IDeal. Er wordt dan op www.littlehero.nl een tijdelijke link aangemaakt op het afgeschermde gedeelte van de website. 
  2. Overboeking op rekeningnummer NL45INBG0006461932 tav LITTLE HERO.  
  3. Betalen met PIN of contant bij ophalen.